Kundeudtalelser

Odense Marcipan A/S har igennem de sidste par måneder haft fornøjelsen af et samarbejde med RigtigPris.

Jeg valgte at afprøve Morten og RigtigPris, da jeg syntes konceptet lød spændende og tænkte, at vi kun kunne få bedre priser på vores indirekte omkostninger.

Derudover fik jeg også et godt indtryk af Morten. Det har været en behagelig dialog, og han har været fair ift. hvilke cases, der ville give mening at arbejde videre med.

Og den beslutning har jeg ikke fortrudt.

Vi har ikke skiftet leverandører, men vi har sparet penge ved indkøb hos vores oprindelige leverandører. Vi har efterfølgende tilmed oplevet en større opmærksomhed fra dem. Det er rart, at de har fokus på at optimere vores samarbejde.

Dialogen mellem RigtigPris og vores leverandører har også været god og ordentligt, og det er meget vigtigt for os.

Vi kommer helt sikkert til at gøre brug af RigtigPris igen i fremtiden, og vi kan varmt anbefale et samarbejde med RigtigPris.

Johnny Engberg
Fabrikschef, Odense Marcipan

Jeg har gennem en længere periode været i dialog med Morten fra RigtigPris. 

Lige fra første kontakt har jeg syntes godt om Morten og hans koncept. Desværre har jeg flere gange måttet skuffe ham og udskyde samarbejdet pga. travlhed, men Morten har været meget tålmodighed, og hver gang har samtalen været venlig og hyggelig.

For noget tid siden fik jeg endelig prioriteret at finde de materialer frem, som Morten skulle bruge til sit arbejde omkring at spare os penge. Ud fra vores samtaler havde jeg store forventninger til Morten – og han skuffede IKKE. Morten har fundet besparelser hos næsten alle de leverandører, som jeg havde udvalgt.

De få timer og ressourcer jeg har brugt for, at Morten kunne komme i gang, skulle jeg have prioriteret tidligere. Jeg har virkelig ikke brugt meget tid – til gengæld har det haft en positiv indvirkning på vores bundlinje.

Jeg kan varmt anbefale RigtigPris. Jeg er selv i gang med at finde flere emner, som Morten kan arbejde med.

Jørgen Lynge
CFO, MAYEKAWA Nordic

I vores valg af RigtigPris har vi lagt vægt på, at Morten har været god til at lytte til vores behov og ønsker. Dette betyder bl.a., at ud over det primære formål at sikre en indkøbsbesparelse, så har der også været god fokus på at involvere interne interessenter og behandle vores leverandører fair.

Samlet set er vi rigtig glade for det opnåede resultat. I den ene case har vi opnået en besparelse og et forbedret samarbejde med den eksisterende leverandør, mens vi i den anden case har opnået en besparelse og en simplificering af leverandørsamarbejdet ved at samle 3 indkøbsområder hos en ny leverandør.

Vi er nu sammen med Rigtig pris ved at se på yderligere muligheder.

Brian Ranum Knudsen
Managing Director, Nedschroef

Vi valgte at gøre brug af RigtigPris, og den beslutning er vi glade for.

Morten fik to opgaver – en leverandør, som vi ikke havde noget specielt forhold til. Her sparede vi 50%. Den anden leverandør har vi en rigtig god og lang historik med. Her sparede vi penge og vi har stadig en god relation til leverandøren.

Morten er meget nem at tale med og det har været en god oplevelse at samarbejde med ham hele vejen rundt.

Vi fortsætter samarbejdet fremadrettet, og vil anbefale andre at tage kontakt til RigtigPris.

Mikkel Præst
Co-Founder, Bælg

“Morten og RigtigPris er en værdsat partner i at sikre, at Aurora Nordic’s udgifter holdes til en fair pris.

Noget af det vigtigste i vores samarbejde med RigtigPris er, at vi kan stole på, at kommunikationen med leverandører sker på et professionelt og respekteret niveau, hvilket efterlader både leverandør og Aurora Nordic med en følelse af rimelighed bagefter. 

RigtigPris har desuden vist sig at være meget uafhængig ved at håndtere forskellige opgaver med et minimum af intern involvering fra Aurora Nordic, hvilket på sigt gør det overskueligt at komme i gang og holde processen kørende. 

Jeg kan anbefale RigtigPris, og forventer at vores samarbejde fortsætter i fremtiden.”

Lasse Kingo Rasmussen
Director at Aurora Nordic

Få den rigtige pris

Kontakt mig nu

Lad os komme i dialog med dine ønsker. 

Det er helt risikofrit og der er ingen ekstra gebyrer eller andre ubehageligheder ved RigtigPris.

Kan jeg ikke forhandle prisen ned er det omkostningsfrit for dig.

Ring 61 480 850 og lad os komme i dialog.