Hvad er RigtigPris?

RigtigPris er en konsulentvirksomhed med fokus på forhandling af priser for private og erhvervsdrivende.

Play Video

Hvad er den rigtige pris?

Hvis du er køber er det den laveste pris, sælger vil sælge for.
Hvis du er sælger er det den højeste pris, køber vil købe til.
Hvor ofte tror du at du har fået den rigtige pris?

Dette er RigtigPris?

Som forbruger kan man tvivle på, om man har fået den rigtige pris. 

Når du har indhentet et eller flere tilbud på et produkt, en ydelse eller en investering, tilbyder jeg at forhandle en RigtigPris. 

Hvis jeg mod forventning ikke kan forhandle en bedre pris, bekræfter jeg dig i, at du har fået den rigtige pris i dit oprindelige tilbud, og forhandlingen vil være omkostningsfri. Forhandler jeg mig frem til en lavere pris, deler vi fortjenesten.

Det er vigtigt, at du kontakter mig inden du godkender tilbuddet, da man står stærkere i en forhandlingssituation, hvis man ikke har godkendt tilbuddet. Forhandlingen tager udgangspunkt i dit oprindelige tilbud, eller jeg kan tilbyde at forhandle igennem mine samarbejdspartnere.

Det handler ikke om at opnå den billigste pris, og gå på kompromis med kvaliteten.

Min mission er at finde den rigtige pris i krydsfeltet, hvor både kunden og leverandøren er tilfredse.

Dét er risikofrit og omkostningsfrit hvis der ikke kan hentes et bedre tilbud

Se nogle af de forhandlingsemner jeg i gængse træk normalt forhandler..

Få den rigtige pris

Kontakt mig nu

Lad os komme i dialog med dine ønsker. 

Det er helt risikofrit og der er ingen ekstra gebyrer eller andre ubehageligheder ved RigtigPris.

Kan jeg ikke forhandle prisen ned er det omkostningsfrit for dig.

Ring 61 480 850 og lad os komme i dialog.